Limbi

  • English
  • Română

Mesaj de eroare

  • Warning: file_put_contents(): Filename cannot be empty în file_unmanaged_save_data() (linia 1962 din /home/spcsbgov/public_html/includes/file.inc).
  • Fişierul nu a putut fi creat.

Șeful Serviciului a participat la Reuniunea de Nivel Înalt în cadrul UNODC

Șeful Serviciului a participat la Reuniunea de Nivel Înalt în cadrul UNODC organizată în parteneriat cu misiunea Permanentă a Republicii Moldova organizată în cadrul celei de-a 61 sesiuni anuale a UNODC, care a avut loc în perioada 13-15 martie 2018 în or. Viena, Austria. Delegația Serviciului, alături de cea a Ministerului de Interne și a Ambasadei Republicii Moldova la Vienna au prezentat rezultatele cooperării cu UNODC pe diverse segmente cum ar fi combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, migrația ilegală și traficul ilicit de arme la frontiera moldo-ucrainenă.

Urmare a asistenței acordate de GPML al UNODC, Serviciul a prezentat rezultatele obținute și cooperare eficientă obținută cu partenerii de dezvoltare.

În cadrul Programului Strategic de Parteneriat și Acțiuni Planificate în Europa de Est pentru perioada 2017-2020 fac parte Republica Moldova, Ucraina și Republica Belarus.

Back to Top