Închide

Noutăți

Vezi toate
slide 1
Curs de instruire privind investigația cazurilor de spălare a banilor
În perioada 24-25 februarie curent a avut loc instruirea online ”Investigarea cauzelor de spălare a banilor” organizată de către Proiectul Twinning ”Îmbunătățirea sistemului de prevenire și combatere a spălării banilor în Republica Moldova”, finanțat de către UE.
Vezi detalii
slide 1
Înaltul Consilier UE
Uniunea Europeana continuă să asiste eforturile Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor în alinierea Republicii Moldova la standardele europene în domeniul prevenirii și combaterii spălării banilor, finanțării terorismului și proliferării armelor de distrugere in masă (CSB/CFT).
Vezi detalii
slide 1
Regulamentul privind modalitatea de ținere a Registrului electronic format de Sistemul Informațional Automatizat de Informare și Comunicare privind prevenirea și combaterea spălării banilor
La data de 05.02.2021 a fost publicată Hotărîrea Guvernului nr. 7 din 20.01.2021 cu privire la aprobarea Regulamentului privind modalitatea de ținere a Registrului electronic, format de Sistemul Informațional Automatizat de Informare și Comunicare privind prevenirea și combaterea spălării banilor (SIA SPCSB).
Vezi detalii